Šláger talianskej ligy za zatvorenými dverami? Ronaldo zdravil imaginárny fanúšikov

Šláger talianskej ligy za zatvorenými dverami? Ronaldo zdravil imaginárny fanúšikov

Šláger 26. kola talianskej Serie A sa v nedeľu kvôli koronavírusy odohral pred prázdnymi ochodze turínskeho Allianz Stadium. Hviezdny futbalista Starej dámy Cristiano Ronaldo ale bral neštandardné situáciu s humorom. Keď dorazil do útrob štadióna, zdravil sa s imaginárnymi fanúšikmi, prázdnym tribúnam potom mával v žartu aj počas rozcvičky. Juventus v súboji s Interom Miláno zvíťazil 2: 0.

Kvôli nariadenie talianskej vlády sa všetky športové podujatia pre riziko šírenia koronavírusy minimálne do 3. apríla budú hrať bez divákov. Bez divácke kulisy sa preto museli zaobísť aj futbalisti Juventusu Turín a Interu Miláno v dôležitom súboji lídra Serie A sa zverenci Antonia Conteho, ktorým patrí tretia priečka.

Hviezdny Ronaldo si z obmedzení zápasu ťažkú ​​hlavu príliš nerobil. Keď po príchode na štadión vystúpil z tímového autobusu, išiel sa v žartu zdraviť s absentujícími priaznivcami, ktorí by za normálnych okolností stáli pozdĺž vyhradeného koridoru a vyzerali domáce futbalistu.

Ronaldo sa s prázdnymi tribúnami zdravil aj počas rozcvičky. Potom už ale prišiel čas zmerať sily s Interom a chýbajúce divácka kulisa na portugalskom reprezentantovi poznať príliš nebola.
Jankto bol pri výhry Sampdorie, šláger kola ovládol Juventus

Domáci futbalisti si s hosťami poradili vďaka dvom gólom v druhom polčase. V 55. minúte sa Ronaldo vo vápne dostal k lopte a jeho práca využil k presnému zakončeniu Aaron Ramsey. V 68. minúte uzavrel na konečných 2: 0 Paulo Dybala.